Post

„Dorim sa traim intr-un mediu curat”

noiembrie 24, 2008 - Evenimente

Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna, în parteneriat cu Organizaţia Comunală a Partidului Social Democrat Cumpăna, continuă derularea proiectului ecologic „Dorim să traim într-un mediu curat”, în perioada 24-28 noiembrie 2008.

Din dorinţa de a respecta darurile naturii şi mediul înconjurător pentru binele generaţiilor de azi şi viitoare, voluntari ai Asociaţiei pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna, precum şi ai Organizaţiei Comunale a Partidului Social Democrat Cumpăna vor demara o acţiune de curăţare a spaţiilor verzi din localitate şi vor planta arbuşti ornamentali.

Astăzi, 24.11.2008, începând cu ora 1200 , vor fi plantaţi un numar de 800 arbuşti ornamentali (ienupăr, hibiscus, spirea, bucsus, evmonius, etc) la intrarea in comună – movilă, la Poarta Prieteniei, la Troiţă, la cele două monumente ale eroilor din localitate, precum şi în spaţiile aferente celelor 16 blocuri din localitate.

Prin această acţiune, voluntarii urmăresc combaterea  degradării  mediului  înconjurător, care este o problemă de o importanţă deosebită atât pentru  diminuarea  efectelor  negative existente în prezent cât şi pentru asigurarea  unui  mediu de  viaţă  sănătos pentru  generaţiile  viitoare.